yaLovaTR.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

yaLovaTR.com

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

BOLİÇ'TEN Beşiktaş'ıIN RAKİBİ HAKKINDA YORUM

YazarMesaj
Misafir
Misafir
Anonymous

BOLİÇ'TEN Beşiktaş'ıIN RAKİBİ HAKKINDA YORUM Empty
MesajKonu: BOLİÇ'TEN Beşiktaş'ıIN RAKİBİ HAKKINDA YORUM   BOLİÇ'TEN Beşiktaş'ıIN RAKİBİ HAKKINDA YORUM Icon_minitimeCuma Ağus. 01, 2008 6:21 pm

BOLİÇ'TEN Beşiktaş'ıIN RAKİBİ HAKKINDA YORUM 4968_B_Logo001
UEFA Kupası 2. ön eleme turunda Bosna-Hersek'in Siroki Brijeg takımıyla eşleşen Beşiktaş'ta, zayıf bir ekiple eşleşmenin sevinci yaşanıyor.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Sarsmaz, istedikleri kuralardan birini çektiklerini söyledi.

Takımla birlikte Avusturya'da kampta bulunan Sarsmaz, kurayla ilgili yaptığı değerlendirmede, ''Bosna-Hersek ile tarihi bağlantılarımız da var. Kafile olarak sevinçliyiz. Rakibimize saygı duyuyoruz. Tabii ki maç oynanmadan kazanılmıyor. Beşiktaş rakibi ciddiye alıp oynarsa, turu atlar diye düşünüyorum'' dedi.

Rakip hakkında fazla bilgi sahibi olmadıklarını kaydeden Nedim Sarsmaz, ''Ama teknik heyetimiz rakibin sürekli şampiyonluğa ve ikinciliğe oynadığını söyledi. İyi bir kura olduğunu söyleyebilirim. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz'' diye konuştu.

Avusturya'da siyah-beyazlı takımı yakından takip ettiğini vurgulayan yönetici Sarsmaz, ''Morali ve çalışma temposu çok iyi. Bu tempoda devam edersek ve ilk maçlarımızı istediğimiz gibi sonuçlandırırsak Beşiktaş olarak bu sene bir şeyler yapabiliriz'' diyerek sözlerini tamamladı.

-BOLİÇ'İN GÖRÜŞLERİ-

Fenerbahçe'nin eski Boşnak asıllı futbolcusu Elvir Boliç de Beşiktaş'ın iyi bir kura çektiğini dile getirdi.

Boliç, Siroki Brijek ekibinin zayıf bir takım olduğunu ifade ederek, ''Yerleşim olarak küçük bir yerin takımı. Takımda 5 Brezilyalı oyuncu var. Milli takımda oyuncuları bulunmuyor. Takım olarak iyi oynuyorlar'' dedi

BOLİÇ'TEN Beşiktaş'ıIN RAKİBİ HAKKINDA YORUM
1 sayfadaki 1 sayfası