yaLovaTR.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

yaLovaTR.com

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

7 Yılın Sonu Aldatılma...(

YazarMesaj
Turkiye
admin
admin
Turkiye

Erkek
Lakap : AyakçıLıgın sonu, kıyakçıLıktır.

7 Yılın Sonu Aldatılma...( Empty
MesajKonu: 7 Yılın Sonu Aldatılma...(   7 Yılın Sonu Aldatılma...( Icon_minitimePtsi Ağus. 04, 2008 9:41 pm

Bu tür yazılımları pek hoşuma gitmese de neden yazmak istediğimi bulamadım.içimden geldi yazayım belki bir kişiye ders olur.

7 senelik bir ilişki yaşadığım kız vardı 2 ay öncesine kadar. Kendisiyle en fazla bir hafta ayrı kalmıştık.Beraber olduğumuz zaman içinde istediği herşeye sahip olmuştu tek bir şey haric bunu yazımın en sonunda belirteceğim. Gezdik , eğlendik , yedik ,içtik ilişki zamanında bunları en iyi şekilde yaptık.Onun için çocukta gibi de davrandım kız gibi de kendim gibi de... Yeri geldi ailemle aram bozuldu ve şuan ailemle aram tamamen bitik durumda. Beraber olduğumuz süre içinde onun dışında pek kimseyle görüşmedim arkadaş babında tamamen kendisinin oldum diyebilirim Çünkü ciddi anlamda ileriye dönüktü ilişkimiz onun aileside benim ailemde bunu biliyordu gerçi benim ailem onu istemiyordu fakat herşey kesindi.Kendisine annemin mezarından bir çicek koparıp vermiştim ki ben mezardan çicek verdiğim kişi evleneceğim kişi olacak diye duyurmuştum herkese... Taki kız kütahya dumlupınar üniversitesinde eğitime başlayana dek... Gittiği günden 2 hafta sonra kütahyaya gittim ve kız çok soğuktu sonra bir erkekle bakıştığını gördüm o an anladım bu iş bitecek sesimi çıkarmadım 7 yılın bi bakışma yüzünden bitmemesi için.Sonra bir başkasından hoşlandığını 3 ay sonra öğrendim daha sonra başka bir erkekle sürekli gezdiğini ama resmi olarak beraberiz diye ne kendilerine ne başkalarına duyurmuşlar. sonra o çocukla yattığını ters ilişkiye girdiğini anlayınca bitti dedim.

Bitti dedikten 1 ay sonra nasıl olduğunu hatırlamadığım bir şekilde telefonda görüştük, kendisi anneme o.. dedi ve bana pi. nevrim dönmüştü o an. Çünkü annemi daha yeni kaybetmiştim trafik kazasında bunu oda biliyor ve ne kadar değerli olduğunu kendiside biliyordu.Kütahyaya gidip ikisine vuracaktım fakat iki arkadaşım beni 2 gün boyunca esir aldılar sakinleştirmeye çalıştılar yapamayacaklarını anladıklarında Zeynep Adında eski bir arkadşımı aramaya karar vermişler oda bi kaç saat sonra yanıma geldi şoke olmuştum onu görünce çünkü benim için dünyada en değerli kız zeynepti herkes biliyordu. o annemi kaybettiğimde yanıma gelen tek kişiydi ve kendisi almanyadan kalkıp annemi kaybettiğim için yanıma gelmişti. 7 yıl ilişki yaşadığım insan yanıma korktuğu için gelmemişti ufak bir kırgınlığımız vardı aramızda.Neise zeynep'i görünce sakinleşmiştim nedenini bilmiyorum. Zeyneple konuştuktan sonra kendimi beynen çok iyi bir şekilde toparladım tıpkı 7 yıl ilişki yaşadığım insanla beraber olmadığımız günler deki gibi.

Şimdi ne yapıyorum? yarın(c.tesi) kız kütahyadan geliyor ve onu ne süprizler bekliyor haberi yok.Onu rahat bırakacağımı ve anneme ettiği küfürü yutacağımı zannediyor.Kendisi beni polise vereceğini söylemişti en son konuştuğumuzda o yüzden sesimin çıkmadığını zannediyor oysaki bilse zeyneple konuştuktan sonra neler planladığımı ...

Kendisine ne yapacağımı yaptıktan sonra burada yazacağım.

Size ismini herşeyini ona yaptıklarımdan sonra belirteceğim.
http://Www.yaLovaTR.com Www.Cakkidi.com

7 Yılın Sonu Aldatılma...(
1 sayfadaki 1 sayfası