yaLovaTR.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

yaLovaTR.com

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Seviyorum ama açıklıyamıyorum !

YazarMesaj
Turkiye
admin
admin
Turkiye

Erkek
Lakap : AyakçıLıgın sonu, kıyakçıLıktır.

Seviyorum ama açıklıyamıyorum ! Empty
MesajKonu: Seviyorum ama açıklıyamıyorum !   Seviyorum ama açıklıyamıyorum ! Icon_minitimePtsi Ağus. 04, 2008 9:43 pm

Arkadaşlar bu yazıyı yazarken çok düşündüm yazıp yazamama arasında kaldım sonunda yazmaya karar verdim.

Şimdi ben kızla tanışalı 15 gün olmuyo ama kızla tanışalı ama kızla sanki yıllardır tanışıyomuşum gibi o da bana yakın davranıyo geçen tam konuşacak ken bana kendinden bahsetmesini istedim istemez olaydım;
kızın bir sevgilisi varmış memleket de buraya çalışmak için gelmiş ailesinin de haberi var ama çocuğın çalışmaya niyeti yokmuş bu yüzden kız biraz çocuğa kırgın ve istemiyo artık,
sorun şimdi başlıyo;burdada bir arkadaşı aracılığıyla biriyle tanışmış 6 yaş büyük biriyle adam ikinci gün evlenme teklifi etmiş adam birde alevi kız istemiyo ailesi yüzünden kızın kafası baya karışık ama benim ilgi duyduğumu anladığını hissediyorum,kız her yerde beni soruyo bensiz nerdeyse vakit geçirmek istemiyo ben free shopun deposunda çalışıyorum o da mağazada bugün hiç gelmedi depoya ben de mağazadan inmedim hep yanındaydım hiç bişi demiyo hep muhabbet niye duruyon yanımda falan hiç bişi söylemiyo.
onun için 3 kişi ile iş yerinde muhabbeti kestim,nerdeyse en iyi arkadaşım dediklerim kız yüzünden benle takıştı.
Size nasıl diyeyim kızla aram çok iyi ama sorunlarını bildiğimden bişi yapamıyorum acıyorum şimdi bende üstüne gidersem olacak şeyi bitirebilirim
http://Www.yaLovaTR.com Www.Cakkidi.com

Seviyorum ama açıklıyamıyorum !
1 sayfadaki 1 sayfası